autoduo                                     Citroën Malmö

Personbilar


 

 

C3


Kärlek vid första ögonkastet! Citroën C3 har en unik design med ett karismatiskt frontparti och generösa linjer. Det är en bil som utstrålar kraft och energi. Bilens smidiga format, grafiska detaljer och läckra färgalternativ ger ett ungdomligt och trendigt intryck. Citroën C3 är en bil som sticker ut och andas nutid.

C3 Aircross


Citroën C3 Aircross är en suv som utstrålar kraft, originalitet och fräschör. En bil som skiljer sig från mängden. Den upphöjda motorhuven med Citroën-vinklar i krom och LED-ljussignatur ger ett intryck av styrka och trygghet.

C4 Cactus


Nya Citroën C4 Cactus tillför något nytt i klassen halvkombi med sin moderna och originella stil. Den stilrena, enhetliga designen understryker bilens mjuka linjer och framhäver detaljerna, som är så karaktäristiska för Citroën – Airbumps på de nedre dörrstyckena, stora glasade ytor, taket med sin ”svävande” designeffekt, fronten med strålkastare i två rader och bakpartiet med sin breda LED-ljussignatur med 3D-effekt.

C4 SpaceTourer


Citroën har investerat allt sitt kunnande i Citroën C4 SpaceTourer, en uppdaterad och innovativ familjebil. Intelligenta körhjälpsfunktioner, en härlig körupplevelse, komfort för alla och bränslesnål körning.

Grand C4 SpaceTourer

 

Hur skapar man en trygg familjebil som samtidigt är ett nöje att köra? Citroën Grand C4 Spacetourer har fått ihop ekvationen! Den uppdaterade och boostade Citroën Grand C4 Spacetourer (7 platser) har en design som genast känns igen och har tagit det bästa från föregångaren. Den djärva looken från den tidigare modellen har förfinats och bilen har fått en front med mer flödande linjer som visar på dynamik och kraft.

 

 

Berlingo M/XL

 

Nya Citroën Berlingo är rymlig, bekväm, anpassningsbar och utrustad med en rad genomtänkta funktioner och egenskaper: Rekordstor lastvolym, otrolig flexibilitet med tre individuella baksäten som kan fällas ned, många förvaringsutrymmen, bland annat senaste versionen av Modutop®-innertaket med flera smarta funktioner, och ett urval av fina färger och material för olika inredningsstilar.

 

 

*Bilder och texter är hämtat från citroen.se